Muzikale Maandag (#6)

Met het festivalseizoen in zicht, lijstte Reada enkele Belgische artiesten op die recent met een nieuw album kwamen aandrijven. De genoemde artiesten hebben tevens heel wat tours op het programma staan. Tickets vind je op eventbrite.be

 

Ze zijn al enkele jaren hot en trendy: de jongens van Bazart veroverden Vlaanderen met hits zoals Chaos en Maanlicht. Onlangs lieten ze weten dat fans op 4 juni hun nieuwe plaat Onderweg mogen verwachten. Perfect om ons door de examens te loodsen. Wie niet kan wachten, kan ondertussen luisteren naar enkele nummers die ze al hebben uitgebracht als singles!

 

Favoriet nummer van de redactie:  Anders

 


 

Een kant-en-klaar album vinden we bij Balthazar die met Sand reeds hun vijfde album uitbrachten. De titel doet zijn naam eer aan, want de zomerse melodieën doen je al meteen dagdromen over de zomer en het strand. Waar is die zonnebril?

 

Favoriete nummer van de redactie: On a Roll

 


 

Vrouwelijk talent is zeker ook aanwezig en daar is Noémie Wolfs het levend bewijs van. In Lonely Boy’s Paradise experimenteert ze probleemloos met verschillende genres en het eindresultaat is een prachtige mix.

 

Favoriete nummer van de redactie: On the Run

 


 

Wie graag nog eens de dansschoentjes uit de kast haalt, zal graag de naam Compact Disk Dummies horen vallen. De gebroeders Coorevits zijn al enkele jaren de originaliteit zelve wat betreft techno-muziek en hun laatste album Neon Fever bevestigt dat imago alleen maar. Met leuke beats, tover je zo een saaie avond om in een feest.

 

Favoriete nummer van de redactie: On Repeat 

 


 

Last but not least, eindigen we met een straf vleugje rapmuziek, geleverd door de enige echte Tourist LeMC. Radioluisteraars hebben wellicht zijn nieuwste hit Niemandsland gehoord, deel van zijn album Niemandsland (surprise!). Zoals gewoonlijk charmeert het plat Antwerps en kunnen wij alleszins niet wachten om het live te horen.

 

Favoriete nummer van de redactie:  Adem

 


Geschreven door

[tooltip tip=” “]Noure Akki[/tooltip]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.