10 dingen om te doen tijdens de herfstvakantie

Nummer 1

Slapen! Wat dacht je anders?

 

Number 2

We blijven in het thema van luie lamzakken. Het wordt al terug wat kouder, dus kruip gezellig met een kop warme choco onder een dekentje en bingewatch je favoriete Netflix-serie.

 

Numéro 3

Ook de Readactie is al volledig in de halloweensfeer; daarom deze tip. Maak een pot pompoensoep en versier die met DIY-spinnen! Hoe maak je deze spinnen? Simpel! Neem een gehaktballetje, spies het met een aantal ongekookte spaghettislierten, en klaar is kees!

 

Numero 4

Hoe zouden we het ooit kunnen vergeten? Ga eens lekker Trick or Treaten! Let wel op, doe dit enkel op 31 oktober, want anders zal je vooral veel rare blikken toegeworpen krijgen.

 

數字

Een laatste halloweentip om het af te leren: spooky baksels. Googel even rond en maak de meest beangstigende cupcake die de wereld ooit gezien heeft!

 

Inombolo 6

De herfst is misschien wel het beste seizoen voor een mooie boswandeling. De herfstkleuren zullen je gegarandeerd verwonderen en inspireren, en leiden tot een prachtige ervaring in de natuur.

 

Zenbakia 7

Bowlen! Want wie vindt dat niet leuk?

 

ριθμός 8

Familie bezoeken is misschien ook wel een goed idee, even nakijken of ze je gezicht nog niet vergeten zijn na de drukke eerste schoolmaanden…

 

Nomor 9

Maak eens even tijd voor jezelf en lees een boek. En nee, er hangt geen taak voor Nederlands aan vast deze keer. Wij raden alvast Het boek van Fatima aan, geschreven door onze eigen Readacteur Fatima! Dit boek komt de tweede november uit.

 

Numerus X

Huiswerk maken!

 


Geschreven door

[tooltip tip=”Geef ons aandacht?”]Readactie[/tooltip]

Een gedachte over “10 dingen om te doen tijdens de herfstvakantie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.