Geef READA aandacht!

Wist jij dat we op Sint Rita een schoolkrant hebben?

Nee WA?!

Dan wordt het de hoogste tijd dat je kennis maak met onze eigenzinnige READA en onze fantastische  journalisten.

 

Wat is READA?

READA is de schoolkrant van Sint-Rita die bestaat uit  enthousiaste leerlingen en twee leuke leerkrachten.

Bernd Calders en Ymke Cox zijn onze hoofdredacteurs of moet ik zeggen de Grumpy en de zeester. Zij regelen de praktische dingen zoals mails beantwoorden, de vergaderingen organiseren…

Daarnaast hebben we onze eindredacteur/webmaster en de social media manager: Bastian Geibel die af en toe Big Nose Harry Potter wordt genoemd en Carolien Denies die bekend staat als uitsteller samen met onze tekenaar Christina Sie.

Dan hebben we Sarah Simonts de enige van het vierde jaar, Xenia, Emmy van het derde, Fatima Noori de serieuze van de redacteuren, Stef Calders de laatkomer, Larissa, Ilona, Elisabeth, en Nina de tweedejaars.

Uiteraard zijn er ook nog Pieter Serrien en Mats Troch, de geweldige leerkrachten die voor ons tijd maken en ondersteunen als het nodig is.

 

Nu je ons kent en weet wie wij zijn, waarom geef je ons dan geen aandacht?

Denk jij misschien dat als je naar ons site gaat, we je hele gsm helemaal overnemen en ons  ineens als een vampier via je gsm of computer naar je huis teleporteren , om vervolgens al je bloed op te zuigen en je lichaam over te nemen?

Ja, dat kan wel, maar wij doen dat niet, want wij zijn super lief en doen er alles aan om zo leuk mogelijke artikels te schrijven voor jullie . En het enige dat wij terug willen is een klein beetje aandacht. Misschien, als jij ons een klein beetje aandacht geeft en onze artikels leest, gaan we niet meer elke vergadering wenen en worden we minder depressief.

En wie weet gaan we ooit zelfs terug lachen.

Alles is afhankelijk van jouw aandacht, dus help ons alstublieft.

 


Geschreven door

[tooltip tip=” “]Fatima Noori[/tooltip]

Een gedachte over “Geef READA aandacht!

  1. Beste Reada-redacteurs,
    Als taalleerkracht ben ik grote fan onze schoolkrant, van jullie schrijfstijl, de onderwerpen die jullie aansnijden, de stijlfiguren die jullie aanwenden, de stellingname af en toe, van de wijze waarop jullie spelen met taal, van jullie engagement, welbespraaktheid en wellicht ook de leute die jullie hebben. Dus, weet dat er een grote schare verborgen of minder verdoken fans achter jullie staan. Blijven gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.