Het memorabele begin van het einde

De Readactie was vorige week getuige van een groots feest met veel originele, grappige, verbazingwekkende outfits op school. Om deze outfits in de kijker te zetten, organiseerden we verkiezingen voor de beste outfit van elke dag. Intussen zijn de polls afgesloten en de winnaars bekend. Wij stellen ze graag even aan jullie voor. 


 

Op de eerste dag van de 100-dagen onderscheidde Camille De Craen zich van de vele leerlingen op rollerskates of inlineskates met deze ‘gekke patta’s’ (Of in het Nederlands: gekke schoenen). Ze gebruikte twee Marokkaanse broden als schoenen en kwam zo de eerste dag door. Met slechts twee stemmen verschil wist zij deze spannende verkiezing toch te winnen.


De tweede dag reisden we de wereld rond en wist Rajan Hellemans een nominatie te veroveren in de poll. Hij won deze poll dan ook met meer stemmen dan dat hij kleding aan had die dag. 


De derde dag haalde iedereen alles uit de kast voor het klasthema. Gus De Visscher en Senne Heyvaert van 6WEWa wisten deze keer de overwinning te behalen met als inspiratiebron Mario Kart. 


De vierde dag werd er gefluisterd dat Billie Eilish op onze school zou zijn en ook de stemmers hebben dat gezien.

Dankzij jullie hebben we het begin van het einde al goed kunnen vieren. Proficiat aan alle winnaars en bedankt om te stemmen. 

 


Geschreven door

[tooltip tip=”Achtergrondinfo”]Rosanne Van Nimmen[/tooltip]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.