Top tien beste achtergrond foto’s voor Instagram met locatie

1) oude spoorwegberm – vaarttaluds – breebos

Een verlaten spoorweg dat uitgegroeid is tot een prachtig natuurgebied. Een toplocatie om een perfecte foto te maken. Daarnaast kan je ook een rustgevende wandeling maken van Sint – Katelijne – Waver richting Waarloos. Dit stuk natuur is bekender geworden tijdens corona.

 

2) kalmthoutse heide 

Dankzij onze vriend corona kunnen we mogelijks dit jaar niet op reis.

Niet getreurd want de Kalmthoutse heide is een ideale fotoshoot plek met een vakantiesfeer. Je waant je precies in een Afrikaanse savanne. Alleen de olifanten en giraffen moet je er zelf bij denken 🙂

 

3) Kesselse heide 

De kesselse heide is het kleine broertje van de kalmthoutse heide. Indien je  niet van wandelen houd heb ik deze gouden locatie voor jou. Met weinig moeite kan je  een geweldige foto trekken met een vakantiesfeer.

 

4) Hoogmis

Wil jij een gezellige foto met je vrienden of familie? Terwijl jullie iets aan het drinken zijn, ergens in de natuur?

Zo JA! Dan heb ik de perfecte locatie voor jou. Hoogmis een gezellig café dat zich in het centrum van Edegem bevindt en deel uitmaakt van het gemeentelijke wandelpark.

 

5) Uilenbos 

Een fantastisch stuk landschap gevormd door de natuur. Perfect voor een foto dus. Het Uilenbos maak deel uit Kontich, Hove, Boechout, Lint en Lier. Het is het enige bos in het lijstje en een ideale locatie om herten te spotten.

 

6) Klein Zwitserland (Mortsel)

Heb jij ooit gehoord van klein Zwitserland? Een perfect locatie voor een geweldige foto als een aap in een boom. Vreemd genoeg is het niet in Zwitserland maar gewoon hier in Mortsel. Dus waarom zou je helemaal naar zwitserland gaan als het hier ook kan.

7) Molenbeekvallei

Een toplocatie voor een romantische foto bij zonsondergang. In het hart van de natuur, gewoon in Boechout.

 

8) Hof Ter Linde 

Zoek jij de ideale plek voor een romantische koppel foto bij een kasteel? Dan is Hof Ter Linde een perfecte locatie voor jou.

 

9) babbelbeekse beemden 

Ik kan je zeker en vast vertellen dat het een ideale plek is voor een gezellige fietstocht met vrienden. En een perfecte locatie voor een geweldige foto.

 

10 MÁS van antwerpen

Tenslotte heb nog ik nog een plek in petto die niet in de natuur is.

Maar wel mooi! MÁS een kunstige locatie aan de Schelde. Na je fotoshoot kan je dan een ijsje eten en genieten van het uitzicht.

 


Geschreven door

[tooltip tip=” “]Fatima Noori[/tooltip]

2 gedachten over “Top tien beste achtergrond foto’s voor Instagram met locatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.