Win exclusieve tickets!

Vol trots kondigen wij onze eerste wedstrijd aan! Ontdek alles hier!

Hallo liefste lezers,

De eerste Readawedstrijd is een feit!

Wil je een duoticket bemachtigen voor het theaterstuk Songs #2: songs in a box van theatercollectief ‘tist!, een productie met onder andere onze leerkrachten Bart Van Gysegem en Katrien Van Bael?

Ga dan snel op zoek naar een mooie quote voor onze {v}luchtigrubriek (weet je niet wat dat is, kijk dan even rechts in de zijbalk —> ).  Dat ene zinnetje uit het liedje dat al tijden door je hoofd spookt, een straffe uitspraak die je in de krant las of gewoon een interessante gedachte van je lievelingsleerkracht: het kan allemaal!

De beste 10 inzendingen worden de volgende weken gepubliceerd in deze gloednieuwe rubriek en de absolute topper wint een duoticket voor de voorstelling van 2 april.

Zin om mee te doen? Stuur jouw citaat dan voor vrijdag 25 maart naar hoofdredactie@reada.be.

Succes!

Songs #2: songs in a box

Songs #2: songs in a box is het tweede deel van een drieluik over onderdrukte mensen in oorlog. Het zoekt naar de hoop van de vluchtende mens, die op een andere plek deel wil uitmaken van een nieuwe gemeenschap. Bart Van Gyseghem en Katrien Van Bael  spelen mee, evenals twee leerlingen van het eerste jaar. De voorstelling vindt plaats op zaterdag 2 april om 20u in de Bourlaschouwburg in Antwerpen. Geïnteresseerden kunnen meer info vinden op www.tist.be .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.