Een warm welkom van het schoolgebouw

Eindelijk ben ik weer verzadigd nu de eerste paar weken van het schooljaar weer voorbij zijn. Twee maanden lang heb ik honger geleden, maar nu zijn er weer leerlingen. Elke ochtend komen ze me binnen gefietst of gewandeld, volop babbelend over hun vakantie.

Ook mijn vakantie was – om het op z’n zachtst te zeggen – speciaal. Deze vakantie ben ik getrouwd. De meeste mensen dachten dat ik een crush had op Sint-Jozef. (Pure onzin, hij heeft duidelijk een oogje op OLVE, het kan hem zelfs niet schelen dat ze op zichzelf een kind heeft) Maar dus, mijn ware liefde is VTI en deze vakantie zijn we in het huwelijksbootje gestapt. Wie weet krijgen we ooit wel een kindje, zo’n klein kleuterschooltje ofzo…

Maar genoeg over mijn vakantie; het schooljaar is weer begonnen. Hoewel ik het nooit had gedacht, miste ik alle leerlingen en leerkrachten toch wel een beetje en ben ik blij dat ze terug zijn. Ik heb mijn honger kunnen stillen door een paar verdwaalde eerstejaartjes te verslinden en – om eerlijk te zijn – vind ik het lawaai van alle mensen die door mijn organen zwermen toch wel fijn.

 

Daarom wil ik het jullie toch eens zeggen: Welkom terug!

 


Geschreven door

[tooltip tip=”Zeester”]Ymke Cox[/tooltip]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.