Tante Rita Voorspelt

Heb jij al een date, of wordt het toch een Valentijn in mineur? Indien het antwoord op deze vraag je totaal vreemd is, heeft Reada de enige oplossing. Diep in ons glazen bolleke weten wij namelijk perfect wat jou te wachten staat op je liefdesavontuur!

Waterman (21/01-19/02)

De laatste dagen is het storm op zee, maar laat jezelf niet over boord gooien. Het is tijd om het roer terug in eigen handen te nemen en je netten uit te werpen. Wie weet wat er komt bovendrijven? 😉

Jouw inspiratiesong voor deze maand.

Vissen (20/02-20/03)

Wacht niet tot iemand jou aan de haak slaat: text him/her/it first! Je hoeft niet altijd met je duimen te draaien tot de ander initiatief neemt. Neem het heft in eigen handen en schrijf je eigen liefdesverhaal. Wat heb je trouwens te verliezen, er zijn toch genoeg
vissen in de zee?

Jouw inspiratiesong voor deze maand.

Ram (21/03-20/04)

Het motto waarmee jij de krokusvakantie ingaat: vat de ram bij de horens en stap op het schaap af! Uiteraard weet je welk schaapje ik bedoel, je crusht nu al eventjes op hem/haar/het. Maar hoe zet je die eerste stap? Wat dacht je van een originele openingszin: “Ik ben een raaahm, wil jij mijn bang bang saapjen zijn?”

Jouw inspiratiesong voor deze maand.

Stier (21/04-20/05)

Stier, na al dat geflirt en gefeest wordt het tijd dat je de liefde eindelijk serieus neemt. Een vaste relatie zorgt voor rust, stabiliteit én een betere reputatie. Onderdruk je Spaanse temperament niet, maar spaar het wel voor de juiste persoon.

Jouw inspiratiesong voor deze maand.

Tweelingen (21/05-21/06)

Liefste tweeling, je hebt jaren gespendeerd aan het koesteren en liefhebben van je wederhelft. Laat deze op valentijnsavond even aan de kant staan en geef elkaar de ruimte om je eigen weg op te zoeken . Wie weet scoren jullie beiden een date? Overhaast niet en neem je tijd!

Jouw inspiratiesong voor deze maand.

Kreeft (22/06-22/07)

Vind het perfecte evenwicht tussen je vrienden en liefdesleven. Laat hen niet in de koude staan net zoals je ook niet mag vergeten dat je liefde zoekt. Ga met vrienden erop uit en tracht the one te vinden. No worries als die niet meteen lukt, maak er alsnog een leuke avond van!

Jouw inspiratiesong voor deze maand.

Leeuw (23/07-23/08)

Jij bent geen katje om zonder handschoenen aan te pakken en dat weten de mensen in je omgeving ook. Verleid je prooi door je zachte kant te tonen en vergeet niet…

Jouw inspiratiesong voor deze maand.

Maagd (24/08-23/09)

Liefste maagd, neem gerust je tijd om wat aan je sterrenbeeld te veranderen, nu, morgen of binnen 10 jaar. Je bent immers op zoek naar de ware en die zou binnenkort wel eens kunnen verschijnen. Eyes wide open! Go look for him/her!

Jouw inspiratiesong voor deze maand.

Weegschaal (24/09-23/10)

Je bent heus niet te dik, doe je fraaiste kleren aan en ga erop af! Al dat twijfelen brengt niets op en zorgt er misschien zelfs voor dat je deze Valentijn alweer alleen in je zetel moet vieren. Wees zeker van je stuk, dat werkt!

Jouw inspiratiesong voor deze maand.

Schorpioen (24/10-22/11)

Laat je dit jaar niet als ongedierte behandelen: stand up for yourself! Je bent mooi, lief, intelligent en een geboren verleider. Na die stukgelopen relatie van vorig seizoen ben je bang om opnieuw gekwetst te worden, dat is begrijpelijk. Deze Valentijn ontmoet je iemand die alles heeft waar jij al zo lang van droomt.

Jouw inspiratiesong voor deze maand.

Boogschutter (23/11-21/12)

Na al die gemiste kansen en gebroken harten, is het dit jaar eindelijk aan jou! Deze Valentijn schiet jij in de roos en neem je de hoofdprijs mee naar huis. Let wel op boogschutter, juig niet te vroeg, je zal de handen uit de mouwen mogen steken. Die hoofdprijs komt niet vanzelf tot bij jou…

Jouw inspiratiesong voor deze maand.

Steenbok (22/12-20/01)

Grijp deze Valentijn je kans om aan de omgeving het binnenste van jezelf te tonen. Laat die steenharde buitenkant zijn voor wat ze is en streef je diepste gevoelens na. Ga op je liefde af en verwen die met vleierige woorden of daden.

Jouw inspiratiesong voor deze maand.

 


geschreven door

Jade Willaert

Lola Ruyters

Shuwen Hu

Kato Tuinstra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.