Tante Rita voorspelt

Kom hier jouw toekomst te weten. Tante Rita voorspelt voor jou je schoolleven, je liefdesleven en  financiële status anno 2016. Lees er alles over in dit artikel!

steenbok –  23/12 tot 20/01

school:steenbok

Jij bent heel ambitieus en je probeert altijd het beste van jezelf te geven. Dit is een heel goede eigenschap die op school zeker in je voordeel speelt. Probeer wel een evenwicht te zoeken tussen hard werken en ontspanning, anders zal je in 2016 tegen de muur lopen.

liefde:

Jij voelt vaak een rem om jezelf te zijn bij het andere geslacht, daardoor hebben anderen vaak het gevoel dat ze je niet kunnen doorgronden en blijven ze soms op afstand. Dat is heel onterecht, want in een relatie ben jij heel loyaal en geduldig. Probeer dit jaar je ware ik wat vaker te tonen en het zal zeker zijn vruchten afwerpen.

geld:

Jouw rekening kent geen pieken en dalen. Je weet heel goed hoe je met geld moet om gaan en je zit dan ook niet vaak met schulden. Doe in 2016 eens zot en koop dat grote cadeau dat jij jezelf al zo lang wilt geven!

 

waterman 21/1 tot 18/2  waterman

school:

Jij behoort (zoals je waarschijnlijk al wel weet) tot de uitstellers. Jij probeert door zo min mogelijk te werken toch nog zo veel mogelijk punten te halen, maar je weet zelf heel goed dat je zo je leerstof nooit echt goed zal kennen. Je ziet het nu misschien nog niet in, maar de meeste dingen leren we met een reden. Probeer in 2016 eens wat dingen die je leert echt mee te nemen voor de rest (of toch lang) van je leven.

liefde:

Jij bent heel eigenwijs en je vergeet soms rekening te houden met anderen, daarom is een relatie met jou beginnen niet altijd even gemakkelijk. Toon in 2016 dat je je ook kan aanpassen aan iemand anders en dat je niet altijd je eigen weggetje moet gaan.

geld:

Geld is in jouw leven geen overheersende factor. Als je wat minder hebt, leef je wat soberder, als je wat meer hebt leef je wat uitbundiger. Misschien kan je in 2016 proberen te sparen wanneer je het wat breder hebt, dan zal je iets groters kunnen kopen en dat zal je zin geven om vaker te sparen.

 

vis 19/2 tot 20/3  vis

school:

Jij bent een beetje een streber. Laat je nooit ontmoedigen door andere leerlingen die daar mee lachen, ze zijn waarschijnlijk gewoon jaloers op jou. Vergeet wel niet om soms wat tijd te maken om tot rust te komen, want 2016 belooft een druk jaar te worden.

liefde:

Je bent heel toegewijd in een relatie en accepteert veel van je vriend of vriendin. Let er wel op dat je geen ‘sloef’ wordt. Probeer dit jaar eens wat vaker nee te zeggen wanneer je ergens geen zin in hebt.

geld:

Jij bent een echte gever; Niets maakt je gelukkiger dan iemand verrassen met een cadeautje. Dat is een mooie eigenschap, maar let op dat je zo niet in geldproblemen komt. 2016 kan wel eens een duur jaar worden voor jou.

 

ram 21/3 tot 20/4  ram

school:

Jij bent een harde werker. Jij weet hoe belangrijk je schoolpunten zijn en doet dan ook je best om die zo hoog mogelijk te houden. Je hebt wel vaak last van baaldagen waarop je wel eens een toets kan verpesten. Pas daarmee op want in 2016 kan dat wel eens een serieuze invloed hebben op je rapport.

liefde:

Jij wordt snel verliefd en je bent heel impulsief. Je gaat vaak voor iemand alvorens je echt zeker bent. Denk dit jaar eerst goed na voor je aan een relatie begint, want je kan wel eens iemand fout inschatten. ‘Liefde maakt blind’ geldt dit jaar zeker voor jou.

geld:

Wanneer jij iets leuks ziet, koop je het vaak meteen. Daardoor heb je vaak te weinig geld voor dingen die je echt nodig hebt. Denk vanaf nu bij elke aankoop goed na: heb je niet al iets dat er op lijkt?

 

stier 21/4 tot 21/5  stier

school:

Jij bent een echte doorzetter. Wanneer je iets wilt, ga je er echt voor. Probeer die eigenschap in 2016 eens te gebruiken om je punten wat omhoog te halen. Maak voornemens over hoeveel je gaat werken of hoeveel punten je wilt halen. Als je je hier aan houdt, zullen je schoolpunten je zeker niet in de weg staan dit jaar.

liefde:

Jij bent vaak iets te bezitterig in een relatie, geef je vriend of vriendin wat meer ruimte of jullie relatie zal het einde van 2016 waarschijnlijk niet halen. Toon dat je vertrouwen hebt in de keuzes die hij of zij maakt en probeer je zo min mogelijk te bemoeien met wat hij of zij doet wanneer jij er niet bent.

geld:

Jij bent heel gul en dat siert je zeker. Onthoud wel dat je vrienden dat ook weten en daar misschien wel misbruik van willen maken. Zeg soms nee als iemand iets van je vraagt. Je bent sinterklaas niet, hè.

 

tweeling 22/5 tot 21/6  tweelingen

school:

Jij weet goed hoe je moet plannen en hoe je een goed evenwicht vindt tussen school en vrije tijd. Doe zo voort, maar probeer je leerstof met iets meer diepgang te leren zodat je er toch iets van meeneemt.

liefde:

Iedereen valt voor jouw enthousiasme en humor, maar jij bent een beetje zoekend als het op liefde aankomt. Je weet niet wat je wilt, je weet niet of je echt tevreden bent etc. Probeer dit jaar die twijfels los te laten en gewoon te genieten van wat er gebeurt.

geld:

Jij bent heel impulsief en zeker als het over geld gaat. Tot nu toe is dat nog nooit een groot probleem geweest, wanneer je te veel had uitgegeven leefde je wat soberder en omgekeerd. 2016 zal niet even vlot gaan, dus probeer overbodige aankopen te laten zodat je zeker niet in de problemen komt.

 

kreeft 22/6 tot 23/7  kreeft

school:

Jij bent goed in excuses verzinnen om je slechte punten te verklaren. Stop met tegen jezelf te liegen, je hebt waarschijnlijk gewoon te weinig gewerkt. Je zal in 2016 tegen de muur lopen met je uitvluchten, dus probeer dit jaar gewoon goed te leren voor elk vak zodat je geen excuses moet verzinnen.

liefde:

Jij bent een zorgzaam type en dat wordt zeker gewaardeerd in een relatie. Spijtig genoeg is niet iedereen zo zorgzaam. Laat de persoon die nu al zo lang met je voeten speelt los in 2016, hij of zij maakt je toch niet gelukkig.

geld:

Geld is niet zo’n probleem bij jou, verwen jezelf dit jaar eens met een leuk cadeau, een uitstapje of misschien zelfs een reisje. Je hebt het verdiend.

 

leeuw 24/7 tot 23/8  leeuw

school:

Jij bent erg ambitieus, veel problemen heb jij niet op school. Probeer dat vol te houden en probeer met je enthousiasme andere mensen aan te moedigen om ook zo hard hun best te doen.

liefde:

Je bent vaak te aanwezig in een relatie en dat kan een benauwd gevoel teweegbrengen bij je vriend of vriendin. Geef hem of haar wat ruimte dit jaar of het zal uit de hand lopen.

geld:

Jij hebt bijna altijd alles onder controle, ook geldzaken. Doe dit jaar eens gek een koop datgene dat je al zo lang wilt.

 

maagd 24/8 tot 23/9  maagd

school:

Jij verdiept je graag in je leerstof, dat is een goede eigenschap, maar time management is niet jouw sterkste kant. Probeer vanaf dit jaar een planning te maken zodat je niet in de problemen komt met tijd.

liefde:

Jij gelooft in de prins (of prinses) op het witte paard. Wanneer je iemand leuk tegen komt test je hem aan al je voorwaarden. Laat die test dit jaar achter je, die zal je alleen maar ongelukkig maken. Niemand is  perfect.

geld:

Geld was niet jouw grootste zorg in 2015, maar dat zal dit jaar veranderen. Leef iets soberder of je zal in de problemen komen.

 

weegschaal 24/9 tot 23/10  weegschaal

school:

Jouw schoolresultaten hangen af van je humeur. Wanneer je ruzie hebt, kan je je niet concentreren en presteer je minder. Probeer eens alles los te laten wanneer je studeert. Er komen immers wat moeilijke momenten aan en dat zou wel eens fataal kunnen zijn voor je punten.

liefde:

In 2016 kom je iemand tegen met wie het goed klikt. Laat je gaan in deze relatie, dit is een blijvertje.

geld:

Jij geeft niet veel om geld. Dat hoeft ook niet, maar besef wel dat het een belangrijke rol heeft in onze maatschappij en dat je dus niet zonder kan.

 

schorpioen 24/10 tot 22/11  schorpioen

school:

Wanneer je punten goed zijn, leer je wat minder en wanneer je punten slecht zijn leer je wat meer. Probeer in 2016 altijd ‘wat meer’ te leren zodat je punten nooit slecht worden. Het wordt immers geen makkelijk jaar en je zal je punten niet altijd kunnen ophalen.

liefde:

Dit jaar kom je eindelijk de liefde van je leven tegen. Laat je gaan in deze relatie, maar vergeet niet ook wat tijd vrij te houden voor je vrienden en familie.

geld:

Dit jaar zit je krap bij kas, maar je vindt een leuke studentenjob. Ga eens horen bij de bakker op de hoek.

 

boogschutter 23/11 tot 22/12  boogschutter

school:

In de lessen zit je vaak te piekeren over andere dingen dan school, probeer dit in 2016 te laten of je zal het volgende jaar niet halen.

liefde:

Waag je aan een gesprekje met je grote crush. Misschien wordt dit wel jullie jaar.

geld:

Probeer dit jaar wat minder geld uit te geven aan eten en kleren en spaar voor dat ene ding waar je al jaren van droomt.

Hannelore Onghena

2 gedachten over “Tante Rita voorspelt

    1. Aangezien Steenbokken (en overigens alle andere dieren, buiten de mens) hun partners kiezen in functie van voortplanting is het logisch gevolg dat een mannetje altijd een vrouwtje zoekt en andersom. Op die manier kan er een bevruchting plaatsvinden en de soort verder bestaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.